hits

desember 2017

Ti bisarre sexfakta

Alle elsker vi trivia og trivia elsker som oftest oss. Noen har peiling på geografi, andre på historie, men nå skal Side3 gi deg noen fakta som kan gi deg et nytt spesialfelt til neste pubquiz: sex. Vi kan ikke garantere at det ikke får deg til å virke som en gris, men ingen kan si at du ikke er informativ og interessant. Faktaene under er hentet fra Huffington Post som igjen har fått dem fra den nye triviaboken «1227 interessante fakta», laget av gutta bak TV-programmet «QI».

Jagerpilot forteller: Det han så, vil han aldri glemme

Denne helgen ble det kjent at det amerikanske forsvarsdepartementet hadde et eget program som undersøkte UFO-observasjoner. Jagerpilot David Fravor forteller til New York Times hva han så utenfor kysten av California i 2004. Fravor var jagerpilot stasjonert på hangarskipet USS Nimitz, og hadde fått i oppdrag å undersøke unormal aktivitet i et område. Det han så, vil Fravor aldri glemme.

Mette-Marit smaker på elevenes mat - angrer umiddelbart

Kronprinsesse Mette-Marit fikk chilisjokk da hun smakte på en grønn karripasta under et besøk til Frydenberg skole i Oslo torsdag. Kronprinsparet deltok på et matkurs med fokus på "overskuddsmat" i regi av Kompass & Co., en sosialentreprenør som arbeider for å gi ungdom arbeid. Fotograf: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Redigerer: Erlend Aas / NTB scanpix