hits

august 2017

MDG: - Er du også lei av å vente på bussen?

Denne videoen fra MDG er en av dagens mest virale. Partiet skriver: Er du også lei av å vente på bussen? 😩 Vi vil ha flere bussavganger, raskere tog og lavere priser over hele landet! Mens regjeringen prioriterer bredere motorveier fremfor bedre kollektivtransport vil vi flytte milliarder til en ekte storsatsing på miljøvennlige reiser! 🚌 🚇 🚆

Paulinho latterliggjort etter dette

Torsdag ble Barcelonas nye kjøp presentert på Camp Nou. Brasilianeren fikk imidlertid problemer da han skulle trikse med ballen foran de fremmøtte fotografene og tilskuerne. Nå blir han latterliggjort i sosiale medier.

Ubåt-saken: - Vi leter etter et lik

Dansk politiet jobber på spreng for å finne ut av hva som har skjedd med den svenske journalisten Kim Wall (30). Hun har ikke blitt sett siden hun torsdag i forrige uke ble med den danske forskeren Peter Madsen (46) ut i hans hjemmelagde ubåt, Nautilus. Drapssjef i København-politiet Jens Møller Jensen er i denne fire minutter lange orienteringen klar på at de leter etter et lik.

Tobarnsmor (25) døde av å spise for mye protein

Hun trente to ganger om dagen og gikk på en streng diett bestående av eggehviter og protein-shakes, som en del av forberedelsene til en bodybuilding-konkurranse, da hun falt om bevisstløs i sin egen leilighet i Mandurah i Australia 19. juni. Hun døde på sykehus få dager senere. Undersøkelsene på sykehuset viste at 25-åringen, uten å vite det, hadde den sjeldne genetiske lidelsen «ureasyklus-lidelse», som hindrer kroppen i å bryte ned protein.

Her stormer migrantene feriestranden

Turister på en spansk strand nær Cadiz for seg en real overraskelse når en båt full av migranter midt på dagen stormer inn fra havet. Den spanske kystvakten har reddet mer enn et dusin migranter ved kysten de siste 24 timene, skriver CNN. Video: Jaime Moreno (@GolfJaime/Twitter)