hits

juli 2017

Skuespiller vil ha 21 mill i erstatning

Advokat Per Danielsen representerer skuespilleren som krever erstatning på over 21 millioner kroner av Oslo politidistrikt. Hun var siktet for grovt heleri i 12 år, men ble frikjent i Oslo tingrett. Politiet har tilbudt å gi 3000 kroner for de to påbegynte døgnene skuespilleren satt i varetekt, noe arrestjournalen (innfelt bilde) viser.

Marvel's Inhumans Comic-Con trailer

Marvel-universet utvides med en ny TV-serie om et isolert samfunn av supermennesker som slåss for å beskytte seg selv. Dette blir Iwan Rheons nye kamp om makt etter at han slo gjennom som Ramsay Bolton i Game of Thrones.

Krypton Comic-Con teaser

Den nye TV-serien skal vise historien om Supermanns bestefar 200 år før Krypton ble destruert. Bli med når teaseren inviterer deg til å "oppdage opphavet til en legende."

Bright Comic-Con trailer

Bright følger Will Smith som politimann i et fantasi-Los Angeles full av gjengkriger og høyklasse-alver. Sammen med sin nye orkepartner jakter de på en magisk tryllestav. Se traileren som ble sluppet under Comic-Con '17 i San Diego.

Politimann filmet seg selv da han plantet dop på et åsted

En politimann i Baltimore er suspendert, og anklagene mot en påstått dopselger er frafalt, etter at denne videoen ble publisert.

Videoen viser angivelig at politimannen først gjemmer dop, går vekk fra åstedet og deretter "begynner" søket etter bevis på åstedet. Bevismaterialet ledet til arrestasjonen av den påståtte dopselgeren. Det politimannen ikke skal ha visst, er at kroppskameraet begynner å filme 30 sekunder før han fysisk starter opptaket.

Video: Baltimore Police Departement

Se Grahams fantastiske finte

Wolfsburg-spissen Caroline Graham Hansen ydmyket Stine Reinas med en hodesnurrende finte. Se venninene kommentere maktdemonstrasjonen i oppladningen til årets fotball-EM. Video publisert med tillatelse fra NFF TV.

Stranger Things sesong 2 trailer

På veien hjem fra en guttekveld med rollespill i kjellerstua forsvinner Will sporløst, og i de neste dagene og ukene er mor, venner og politikorpset i den lille småbyen Hawkins i Indiana på leting.
Netflix-serien Stranger Things første sesong tok folk med storm. Nå kommer sesong 2.