hits

juni 2017

American Gods Trailer

«American Gods» er kanskje en av de aller beste seriene som har kommet på veldig lenge, men ikke like enkel å få med seg alt av. Sjekk side3 og får oversikten du trenger.

Kom ikke med flyene sine

Mange reisende måtte stelle seg i kø for å få booket om billettene sine etter å ikke ha kommet med flyene sine torsdag morgen. Det var en feil i en røntgenmaskin på deler av bagasjeanlegget som førte til at blant annet reisende med SAS og Widerøe ble rammet.

Ny nakentrend på Instagram

Instagram-kontoen @cheekyexploits tar helt av. Poenget med kontoen at folk skal få et naturlig forhold til kroppen sin og være en positiv plattform hvor folk kan føle seg frigjorte.

For en revestrek!

Må du, så må du. Hege Takvam Sivertsen og familien på hytta i Kvinnherad fikk seg en god latter da en rev gjorde fra seg i et par crocks som sto inntil hytteveggen.

Bilbranner i Oslo

Til sammen elleve biler er trolig blitt påtent i Oslo de to siste nettene. Store politiressurser er satt inn for å finne gjerningspersonene.

NASA: - Vi er trolig ikke alene

NASA har oppdaget 200 nye planeter, og ti av dem har riktig størrelse og temperatur til å støtte liv. Funnene ble presentert under en pressekonferanse på NASAs forskningssenter i Silicon Valley mandag.

Jeg vil ikke at mine barn skal lære om alle andre religioner enn sin egenFor meg er det viktig at mine etterkommere tar vare på de kristne verdiene vi har og viderefører dem til neste generasjon.

Av

Hva er vel Norge uten sine kristne verdier? Smak litt på den setningen. Kristne verdier. Det at Arbeiderpartiet vil fjerne K-en i KRLE, er for meg helt absurd. Men de tenker kanskje at det er mest logisk for dem, siden Arbeiderpartiet har mange velgere med utenlandsk bakgrunn.

Som AUF-leder Mani Hussaini selv sa i et intervju: «Om AP ønsker å fremme mangfold og toleranse, må K-en ut.» Forandringer fryder, men å ta bort kristendom i et fag, noe som har levd og vært i Norge i all sin tid, er bare trist.

Jeg vil ikke at mine barn skal lære om alle andre religioner enn sin egen, jeg vil at mine barn skal konfirmere seg, gifte seg i kirken og ha juleforestillinger om Josef og Maria og deres lille frelser. For meg er det viktig at mine etterkommere tar vare på de kristne verdiene vi har og viderefører dem til neste generasjon, slik at kristendommen aldri dør ut. Jeg syns vi burde legge mer trykk på kristendom i KRLE-faget enn islam, for vi bor tross alt i Norge!

Frp mener at kristendom og kristen kulturarv skal ha en sentral plass både i KRLE-faget og i formålsparagrafen. Det skal ikke være den minste tvil om at skoleeier skal ha frihet til å trekke våre kristne verdier og kulturarv inn i skolehverdagen, og at det også skal være lov til å ha skolegudstjenester.

Det skal selvsagt også være mulig å søke fritak fra utøvende aktiviteter.

Gutt koser naboens hund

Gutten i videoen, som nå har blitt identifisert som Josh Breaux sniker jevnlig til seg kos fra nabohunden etter at hans egen valp døde. Nå har videoen gått viralt.

Politimann øver på gamle kunster

Det kan være langt mellom bilene, spesielt når man stiller seg opp midt på natten for å ha promillekontroll. Det fikk betjentene fra Orkdal og Agdenes lensmannskontor erfare da de hadde promillekontroll på E39 ved Thamshavn, natt til 1. pinsedag. Se hva de gjorde for å få tiden til å gå.