hits

mai 2017

Ladekø-risiko

Hurtigladerinfrastruktur bygges ut over hele landet, men det er stor forskjell på hvor stor risikoen for å måtte vente på andre er.

Trump på tur

Fredag 19. mai 2017 gikk Donald Trump om bord i Air Force One for å ta fatt på sitt første utenlandsbesøk som president.Video fra Det hvite hus.

Pressekonferanse med MDG

Til helgen holder Miljøpartiet De Grønne sitt landsmøte på Lillehammer, og tirsdag inviterte de nasjonale talspersonene Rasmus Hansson og Une Bastholm til pressekonferanse.

Krasjer inn i lastebil - blir slukt av flammene

Et overvåkningskamera fanger de dramatiske sekundene da en motorsyklist krasjer inn i en lastebil, og tak fyr. Hendelsen fant sted i storbyen Nanchang i Kina lørdag 6. mai. Den raske reaksjonen til føreren av lastebilen samt andre vitner kan ha reddet livet til motorsyklisten.

- Det første jeg kom på var å redde mannen. Jeg brydde meg ikke om at lastebilen min
brant, sier lastebilsjåføren etter ulykken, ifølge CCTV.

Motorsyklisten ble fraktet til sykehus for behandling. Legene sier skadene ikke er livstruende.

Kongehusentusiast: - Utrolig leit med været

Grete Stebekk Hommelsgård og venninnen Eva Bjelkåsen har kommet til Oslo fra Vegårshei for å følge Kongeparets 80-årsfeiring fra sidelinjen. - Det er vår greie, vi reiser rundt på kongelige begivenheter, forteller Stebekk Hommelsgård til Nettavisen.

Steinras i Geiranger

20 år gamle Elias Kleve Hoff var på skoletur med Sunnmøre folkehøgskole da raset gikk.
- Det var helt sykt, og lyden hørtes godt! En veldig stor støvsky dannet seg fort og dekte store deler av fjorden, forteller han.

FpU-lederen vil ha reklame langs veiene

FpU-leder Bjørn-Kristian Svendsrud vil ha Fremskrittspartiets landsmøte med seg på å åpne for reklamefinansiering av hovedveiene i Norge. Han ønsker store plakater med reklame langs veiene, men møter motstand fra blant annet Statens vegvesen.

Endelig vår! Hoppende gale på kuslipp

1. mai var det kuslipp på Eiker Gårdsysteri. Nettavisen festet et GoPro-kamera på en av dem. Kuene har tidligere gitt gården bronse i verdensmesterskap i ost både 2014 og 2016, så kanskje er det disse som skal melkes til gull neste gang?