hits

april 2017

Gateparkering fjernes i Oslo

Det rødgrønne byrådet i Oslo skal fjerne 700 kommunale parkeringsplasser innenfor Ring 1 i Oslo sentrum. Prosjektet har fått navnet Bilfritt byliv, og målet er mer aktivitet i Oslo sentrum.

Her løper ulven midt i boligfeltet på Kurland i Østfold

Ulven ble observert flere ulike steder i Østfold torsdag. Viltnemnda er ikke i tvil om at det er en ulv det er snakk om. ? Den var enorm. Det var veldig kult, men også veldig skummelt at den løper rundt nede i boligfeltet her. Heldigvis så virket det som at den var reddere oss enn vi var for den, sier Tommy Kristiansen, som har tatt videoen.

Fant gigantisk edderkopp i fruktbollen

Ansatte i produksjonsavdelingen i mediehuset Nordjyske i Danmark fant denne store edderkoppen i fruktskålen på jobb, skriver Nordjyske.dk. Ifølge Aalborg Zoo dreier det seg om en krabbeedderkopp. Bitt fra denne gir hevelser tilsvarende et biestikk.

Russisk bestemor går viralt

Den russiske pensjonisten Tatyana Subbotinas elleville videoer er sett av hundretusener. Ved hjelp av programmet Chroma Key redigerer hun seg inn i ulike bilder, noe mange internettbrukere synes er stor humor.

Møtte sin 24 år eldre kone da han var 15

Frankrikes presidentkandidat Emmanuel Macron møtte sin 24 år eldre kone Brigitte Trogneux da han var 15. Her går de sammen opp på scenen under valgvaken søndag kveld 23. april. Macron er én av to kandidater som går til neste valgrunde.

Anniken Huitfeldt vil fjerne K-en i religionsfaget

Det er full splid om K-en i religionsfaget på Arbeiderpartiets landsmøte. Stortingsrepresentant og leder av utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget, Anniken Huitfeldt, vil ha bort K-en, som står for kristendom - og går mot partiledelsen som vil bevare bokstaven.

Fremtidens Oslo: Husebyplatået

Velforeningene for Husebyåsen og Montebello går knallhardt ut mot utbyggerne av Husebyplatået på Montebello. Velforeningene mener utbyggingen vil ødelegge et meget velfungerende småhusområde.

Kvinne opplevde tivoli-marerittet

På tivoliet Foire du Trône i Paris skal sjokkerte gjester ha blitt vitne til at en ung kvinne som hoppet i strikk sklei ut av selen og ble hengende etter bena. Hun var centimeter fra bakken da hun svaiet fra side til side etter hoppet. Til alt hell skal hun ha kommet uskadd fra hendelsen. Videoer av hendelsen spres nå på YouTube.