hits

februar 2018

Poppe om Utøya-film: - Du sender skuespillerne inn i helvete

Erik Poppes film «Utøya 22. juli» hadde verdenspremiere på den internasjonale filmfestivalen i Berlin mandag. Under pressekonferansen etter filmen sier Poppe at han ville lage filmen for å minne verden om hvordan høyreekstremisme kan se ut. ? Vi så at minnet om hva som fant sted ute på øya, falmet mer og mer. Jeg møtte overlevende og foreldre, og de delte følelsen av bekymring.

Norsk luksushotell skaper begeistring - se bildene!

- Jeg synes vi har oppnådd et fantastisk resultat. Dette skal være verdens mest miljøvennlige hotell. Det sier arkitekt i Snøhetta, Zenul Khan. Hotellet han omtaler som verdens mest miljøvennlige hotell er planlagt til Meløy i Nordland. Ved foten av Svartisen skal hotellet Svart ligge.

Speilglatte fortau: Syklistene har sympati med de gående

Ydmyke Daniel bryter med bildet av syklister som skal raskest mulig frem og kaster seg inn i debatten om glatte fortau og rene sykkelbaner. Polerte sykkelfelt og glatte fortau har satt sinnene i kok, og rekordmange oppsøker legevakten. Nettavisen møter helårssyklisten Daniel i Ullevålsveien ved St Hanshaugen fredag formiddag. - Vis fornuft, sier han - som mener det er en stor fordel at ikke syklistene havner på fortauet, men har sin egen bane.

Her setter Warholm ny fantomrekord

Karsten Warholm knuste den norske rekorden på 400m under NM i Bærum 3. februar. Tiden ble 45.59. Den gamle rekorden var på 45.88 og var kun en uke gammel. Video: Oslo og Akershus Friidrettskrets/PolarHD (Med tillatelse).

Kate og William-besøket: Her fotograferes de med kongefamilien

Offisiell fotografering i fuglerommet: Prins William og hertuginne Catherine av Cambridge på offisielt besøk i Norge. Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Märtha, prinsesse Astrid, William og hertuginne Kate stiller til felles fotografering i fulgerommet på Slottet. Video: NTB scanpix