hits

januar 2018

Prostituerte forteller: Fem ting du kanskje ikke visste om yrket

Det meste du vet om prostituerte og bordeller er antagelig det du har sett på TV, film eller lest gjennom media. Det er som oftest en dame i nettingstrømper på et gatehjørne som står og røyker mens hun venter på neste kunde. Men skal vi tro en artikkel på Cracked.com er ikke den gjengse oppfatningen av hvordan det er å være en prostituert helt korrekt.

Seks utrolige, forlatte steder

Se noen av verdens mest spennende, forlatte steder.

Verden over eksisterer det i dag byer, bygninger og konstruksjoner som står øde og forlatt. Noen steder er lagt lagt øde på grunn av katastrofer, mens andre steder har fått lide av faktorer som jobbtørke. Se videoen over av seks utrolige, forlatte steder.

Et av stedene som har fått oppleve å bli lagt øde om følge av jobbtørke, er den japanske øya Hashima. Etter nedleggelsen av den undersjøiske gruvedriften i 1974 tok det ikke lang tid før den ble forlatt. Igjen stod tomme sementbygninger og sjømuren som omkranset øya. I 2009 ble øya åpnet for turister og seks år senere ble den en del av UNESCOs verdensarv-liste.

Glemmer du å vaske denne kroppsdelen? Hudlege advarer om konsekvensene

Selv om dusjen fylles opp med alskens skjønnhetsprodukter, kroppsskrubber, intimsåper, barberhøvler og renseprodukter, er det særlig én kroppsdel de aller fleste overser helt.

For hvor mange av oss tenker egentlig på å gi denne delen av en grundig vask i dusjen?

The Daily Edge spurte sine lesere hvor renslige kroppsdelen var. Nesten 5000 lesere avga deres svar - og resultatet er urovekkende.

Vi har snakket med en norsk hudlege om hva som kan bli konsekvensen av dårlig stell av den aktuelle kroppsdelen.

Tenåringer reddet: Metoden er helt ny

En fjernstyrt drone slapp ned en livbøye til to tenåringer som var fanget i kraftige undervannsstrømmer og høye bølger utenfor kysten av Australia.

Redningsaksjonen beskrives som den første i verden av sitt slag. Monty Greenslade og Gabe Vidler fikk problemer langs stranden utenfor Lennox Head nord for Sydney torsdag. De var om lag en kilometer fra badevaktene, som akkurat skulle i gang med opplæring i å bruke de nye dronene, som er utstyrt med kamera, redningsutstyr og seks rotorer. (NTB)

Her blir han presentert: Den norske MGP-legenden er tilbake

Det er litt av et elitelag som NRK presenterer mandag, som startfelt i årets Melodi Grand Prix. Alexander Rybak er klar, ni år etter at han vant hele Eurovision med rekordsum og storslageren "Fairytale". Denne gangen bærer Rybaks selvkomponerte bidrag den megetsigende tittelen "That's How You Write a Song". Alexander Rybaks nye MGP-låt skal kappes med ni andre bidrag 10. mars i Oslo Spektrum, der TV-titterne skal stemme fram vinneren sammen med internasjonale jurygrupper. NTB scanpix

Solberg: - Dette er leit for Unge Høyre

Statsminister Erna Solberg kommenterer varslersaken mot Unge Høyre-lederen som nå har trukket seg, Kristian Tonning Riise. Solberg mener ungdomspartiet skal ha et miljø som folk kan føle seg trygge i. Redigerer: Torstein Bøe / NTB scanpix

«Rinkeby»-video spres i rekordfart: - Det er uansvarlig

En video av fyrverkeri som flyr rundt på gata blant en gruppe mennesker har gått viralt på Facebook, skriver svenske Metro. Videoen ble publisert 1. januar, og har blitt sett nesten 400.000 ganger de siste tre dagene. Videoen påstås å være fra nyttårsaften i Rinkeby i Stockholm, men det er imidlertid feil. Videoen kommer nemlig fra Algerie.